Alpe D'Huzes

Opgeven is geen optie

In de zomer van 2013 heb ik het besluit genomen in 2015 een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker: meedoen aan de Alpe D'HuZes!

Afgelopen oktober heb ik me ingeschreven en nu is er geen weg meer terug! Vanaf de zomer van 2013 ben ik aan het trainen om straks in juni fit genoeg aan dit bijzondere evenement deel te nemen.

 

De reden waarom ik mee doe? In 2008 is mijn moeder binnen 8 maanden overleden aan een hersentumor. Ze heeft geen eerlijke kans gehad. En wat is er dan mooier om op deze manier iets te doen voor het onderzoek wat nodig is om ervoor te zorgen dat mensen in de toekomst wel een eerlijke kans krijgen om deze ziekte te overwinnen.

 

Daarnaast fiets ik ook voor het Hospice Het Vliethuys in Voorburg. Een hele belangrijke plek voor ons toen mijn moeder in haar laatste fase kwam. Thuis kon ze de zorg niet krijgen, maar gelukkig was er plek in het Hospice. Wat een warm nest. Maar volledig afhankelijk van giften en daarom heb ik besloten niet alleen voor het KWF te fietsen maar ook voor het Hospice.

 

Hiervoor ben ik op zoek naar sponsoren.

U kunt doneren op onderstaand rekeningnummer.

IBAN NL37RABO0101285043 tnv V. REINDERS FOLMER te Den Hoorn o.v.v. Alpe D'Huzes

KWF - Opgeven is geen optie

 

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Vanaf de eerste keer in 2006 worden de opgehaalde sponsorgelden volledig gebruikt voor het realiseren van deze doelstelling.

Meer informatie: http://www.opgevenisgeenoptie.nl

 

Hospice het Vliethuys

 

 

Als de zorg voor de laatste fase niet thuis kan plaatsvinden dan is een hospice een heel goed alternatief. De liefde en warmte van hospice het Vliethuys is heel bijzonder. Op dit moment zijn ze druk bezig om een huiskamer (incl. logeerkamer en badkamer) voor familie te realiseren, maar hier is nog veel geld voor nodig.

 

Meer informatie: http://www.hetvliethuys.nl

 

Copyright © All Rights Reserved